Dětřichov – Jilemnice 5 : 4 (4 : 2)

27.10.2008 20:17

 Sobotní utkání bylo pro nestranného diváka určitě pěkné protože devět gólů v krajských soutěžích nepadá tak často ale z defenzívy propadli oba týmy. Viktorii může těšit zisk tří bodů a posun v tabulce z posledního místa.

            Hosté byli první minuty přímo tragický a už v 1.min. potrestal chybu stopera přízemní ranou Petr Netolický 1 – 0. V 3.min. využil další minelu Martin Vágner a jeho přihrávku proměnil opět Petr Netolický 2 – 0. V 5. min. nejlepší hráč na hřišti Petr Netolický šel sám na gólmana tentokrát ale skvěle zasáhl brankář Hamáček. Po této „smršti“ jsme přestali hrát a soupeř toho využil v 15. min. když po faulu Válka na Davida v pok. území proměnil pok. kop Princ 2 –1. V 22. min. vykopával na brankové čáře Radim Prokopec. V 28. min. našel kolmicí Pavel Kutílek Petra Netolického a bylo 3 – 1. Jilemnice chybovala dál v 35. min. si slalomové tyče z jejich hráčů udělal Petr Kareš - z pozice stopera projel polovinu hřiště a střelou k tyči nedal Hamáčkovi šanci 4 – 1. O minutu později se „řítil“ na Hamáčka Netolický ten jeho gólový lob zastavil rukou mimo pok. území a viděl červenou kartu. V závěru poločasu se školácky nechal obejít Skalický ml. a Horáček korigoval gólem do šatny 4 – 2.

            Pokyny v poločase nepomohly a v 52. min. po faulu Mičunoviče snížil z trestného kopu střelou do šibenice Vašek 4 – 3. V 54. min. ale hosté nechtěli zůstat „pozadu“ a tak po roh. kopu Mičunoviče se hlavičkou prosadil Miloš Křiklava 5 – 3. V 70. min. nesmyslně faulovali tři naši hráči soupeře a Princ z dalšího trestného kopu dal kontaktní gól 5 – 4.          V 73. min. se uvolnil Vágner ale z 20 metrů trefil jen břevno a dorážku dal mimo branku. Jilemnice se snažila ještě vyrovnat ale v její hře bylo až příliš nervozity a tak Viktorie cenné vítězství udržela. V závěru pak obdržel přísnou červenou kartu ještě host. Budárek. „Vitríny“ ve hře dozadu předvedly oba týmy a tak ukřivděnost hostů směrem k rozhodčím nebyla na místě. Padesátku prokřehlých diváků pak tolik gólů určitě potěšilo.

 Rozhodčí: Poživil    ž. k. 3 : 5       č. k. 0 : 2       36. min Hamáček, 88. min. Budárek

 Zákl. sestava – Němec – Válek, Prokopec, Kareš, Gittler – Mičunovič, Skalický st., Kutílek, Skalický ml., - Netolický, Vágner

 Střídání: 46. min. Kareš nastoupil Křiklava, 62. min. Kutílek nastoupil Vízner

               90. min. Mičunovič nastoupil Šámal