Zásada – Dětřichov 2 : 3 (0:1)

27.10.2008 19:32

 V utkání o „černého Petra“ Viktorie s trochou štěstí zvládla a naděje na záchranu soutěže tak trvá dál. Stínem zápasu jsou pak dvě červené karty pro Válka a Kareše.

            V prvním poločase byla Viktorie lepším týmem a už v 3.min. trefil břevno z odraženého míče Vízner. V 22. min. si „udělal sloupy“ ze čtyř hráčů Kareš, ale jeho gólovou střelu vyrazil brankař Mrkvička na roh. kop. V 31. min. zahrozili domácí po akci Nezavdala ale pálil v jasné pozici Kopal pouze do břevna. V 38. min. chytil na brankové čáře hlavičku Skalického st. Mrkvička a v 40. min. brejk čtyř proti třem zastavil pozdní příhrávkou Vízner. V 44.min. faulovali domácí Vágnera a Josef Mičunovič krásnou střelou z trestného kopu „vymetl pavouky“ v šibenici Mrkvičkovi branky 0 - 1.

            V druhém poločase se v 50. min. ukličkoval Vágner když neviděl zcela volného Netolického a Zásada začala mít více ze hry. V 57. min. uviděl po zásluze druhou žlutou kartu Válek a putoval do kabin. Domácí pak v 70. min. po rohovém kopu Kubátovou hlavičkou vyrovnali 1 – 1. O minutu později napřáhl Mirabile a chytrým „obstřelem“ nedal Zemanovi šanci 2 - 1. Hráči Viktorie byli po tomto zvratu na ručník a Mirabile v další tutovce minul naší branku. V závěru jsme se v deseti přeci jenom oklepali a Mičunovič trefil v 82. min. tyč a odražený míč Vágnera vytěsnili domácí na roh. kop. po kterém se hlavou gólově prosadil Kareš 2 – 2. V 89. min. po samostatné akci střílel křižně mimo Kareš a stejného hráče pak po druhé žluté chybně vyloučil jinak dobrý rozhodčí Langer. Domácí se pak jako „splašený“ (hráli jsme o devíti) vytáhli dopředu a toho využil Skalický st. který v brejku dva na jednoho uvolnil Vágnera a ten sólo oči – oči gólman proměnil v tři body 2 : 3.

 Rozhodčí: Langer        diváci: 30          ž.k. 3 : 5         č.k. 0 : 2 57.Válek, 90.Kareš

 Zákl. sest. Zeman- Válek, Kareš,Prokopec, Vízner – Mičunovič, Skalický st, Skalický ml. Tomášek – Netolický, Vágner