VTJ Rapid B - Dětřichov 2:6 (0:1)

26.04.2011 15:19

    Hosté začali lépe a zakousli se do vojáků od začátku zápasu. Jen kvůli nepřesnému zakončení nevedli po půl hodině o víc branek. Ze čtyř gólových šancí se jim podařilo skórovat pouze ve 20. minutě, kdy se trefil po centru Štěpánek. Vojáci se do větší šance prakticky nedostali po celou první půli.

    Druhý poločas nezačal z pohledu VTJ nejlépe. Po pěti minutách se hlavou trefil Vágner, když gólman nedosáhl na plachtící balon.

    Pak se ovšem situace začala otáčet a hrálo se více na půli hostí. Domácím se začala dařit kombinace a vytěžili z toho v 65. minutě první branku, když se po centru Krejčího trefil hlavou Kühr. Za dalších deset minut domácí vyrovnali z pokutového kopu a vypadalo to na obrat v zápase. Dokonce se mohlo skóre přiklonit na stranu domácích, když těsně minul Jerie. Ale potvrdilo se pravidlo „nedáš, dostaneš“. Za minutu se měnilo skóre na straně hostí a opět tak šli do vedení. To už bylo na vojáky moc a nezmohli se na další zvrat. Navíc dostali v závěru další tři branky. Dětřichov tak udržel dvoubodový náskok před Bílou a nadále je na cestě k přebornickému titulu.

 

Branky: 55. Kühr, 65. Lukáč z pen. - 20. a 90. Štěpánek, 49. Vágner, 70. Netolický, 86. Kareš z pen., 90. Mičunovič

Rozhodčí: Dobrovolný

ŽK: 1:1
40 diváků

VTJ Rapid Liberec: Hess - Kohl, Grujoski, Bárta, Kühr (75.Toman) - Jaroš, Lukáč, Filinger, Krejčí - Potůček, Jerie (66. Dvořák).

Dětřichov: Zeman - Kareš, Vrána, Vízner, Netolický st. - Válek, Mičunovič, Koťátko, Štěpánek - Vágner, Netolický ml..

 

zdroj: liberecky.denik.cz