Stráž pod Ralskem – Dětřichov 2 : 0 (0:0)

27.10.2008 19:24

 Oslabenou Viktorii (Netolický, Válek) porazil na hřišti rovněž namočeného soupeře rozhodčí Vachek, který od samého začátku utkání rozhodoval „tendenčně“ ve prospěch domácích a nařídil dva vymyšlené pok. kopy. Jinak byl důležitý zápas ze strany hráčů odehrán oboustranně korektně.

            Stráž zahrozila již v 4. min. Valešem, ten ale svoji střelu napálil vysoko nad branku. Domácí nám pak dělali problémy při standartních situacích a po jedné z nich se v 12. min. neprosadil opět Valeš který z tří kroků pálil mimo. Viktorie pak postupem času vyrovnala hru a tlačila se na polovinu domácích jenomže stejně jako soupeři chyběla finální fáze. Po půlhodině hry nastartoval Kareš,ale přišlápl si míč a bylo po šanci . V 32. min. zabojoval Vágner přihrál Petru Skalickému st. který trefil z 25. metrů břevno. Hl. rozhodčí pak přehlížel jednoznačný šlapák a při hlavičkovém souboji udeření Kutílka do zátylku.            V 40 min. se ukličkoval v brejku domácí Roll.

            V druhém poločase se domácí snažili ale v jejich hře bylo více nervozity a tak řadu akcí končilo v „zárodku“ a Viktorie z toho těžila. V 55. min. utíkal Petr Kareš sám na posledního obránce dostal „kosu“ zezadu rozhodčí písknul faul ale žlutá žádná – moc dobře věděl, že by to byla pro domácího hráče druhá žlutá. V 64. min. zakombinovali Vágner s Karešem a jeho gólovou střelu blokoval obránce na roh. kop. Nadějnou akci nám pak rozhodčí přerušil za to že se kamarádsky bavil Kareš s protihráčem. V 75. min. zaúřadoval   hl. sudí Vachek poprvé „naostro“, když za přidržení soupeře tři metry před pok. územím nařídil k úžasu i domácích hráčů pok. kop. který Wurdák s přehledem proměnil 1 – 0.. Protesty našich hráčů vyřešil chudák v černém žlutými kartami. Po této situaci bylo o výsledku rozhodnuto, hl. rozhodčí naše hráče zesměšňoval slovními výpady a vyloženě provokoval k nějakému incidentu. Výsledek pak pojistil v 82. min. když čistý skluz Víznera posoudil opět jako faul a byla z toho druhá penalta Wurdák 2 – 0.

Rozhodčí Vachek    Branky: Vachek 2 obě z pen.      Diváci: 100      ž. k. 3 : 9

 Zákl. sestava: Zeman – Vízner, Prokopec, Skalický st.,Koťátko – Mičunovič, Kutílek, Kareš, Skalický ml. – Vágner, Cína

 Střídání. 72. min. Cína nastoupil Květ Jiří