Jindřichovice – Dětřichov 3:3 (1:2)

22.09.2009 21:12

     Jindřichovice začaly náporem a v 5. minutě Rezler nedoskočil centr Jana Formana. To hosté byli při zakončení více úspěšní a po svém prvním rohu se ujali vedení, když se hlavou trefil Netolický. Ve vyrovnané první půli se domácím podařilo srovnat skóre ve 35., kdy se po centru Tichého prosadil hlavičkující Vološín. Za další čtyři minuty ale hosté znovu vedli, špílmachr Chmátal střelou z trestného kopu propálil zeď.

     Jindřichovice začaly druhou půli náporem, po rychlém brejku ale vedení soupeře navýšil v 55. Matoušek, který se nádherně trefil do šibenice po příhře Vágnera. Domácí dokázali rychle snížit zásluhou Zeidlera, který zamířil přesně tyči ranou z trestného kopu. Jindřichovice poté vytrvale útočily, jenže Rezler, Vološín ani Andrš nedali stoprocentní šance. Nevedlo se ani hostům, kteří promarnili tři šance po brejcích. To je mohlo mrzet v samém závěru, kdy se po úniku Tichého a následném sražení ve vápně kopala penalta. 

     Za protesty byl vyloučen hostující Netolický a pokutový kop proměnil Hradec nekompromisní střelou pod břevno. Domácí mohli dokonce vyhrát, když se dostal Tichý za obranu soupeře, ještě před vápnem ho nedovoleně zastavil Netolický ml. a za svůj zákrok viděl rovnou červenou. Následnou standardní situaci ale Jindřichovice nevyužily a zápas tak skončil remízou.

Branky: 35. Vološín, 58. Zeidler, 90. Hradec z pen. - 11. Netolický, 39. Chmátal, 55. Matoušek 
Rozhodčí: Házi 
ŽK 0:3 
ČK: 90. Netolický, 92. Netolický ml.
69 diváků. 

Jindřichovice: Koutenský – Kopecký, Pugner, Zobal, Jakub Forman (72. Werzner) – Andrš, Tichý, Zeidler, Jan Forman (46. Hradec) - Rezler, Vološín. 

Dětřichov: Zeman – Krejcar, Prokopec, Kareš, Bernkopf - Skalický (70. Mauer), Chmátal, Netolický, Matoušek - Vágner, Netolický ml.

 

zdroj: liberecky.denik.cz