Dětřichov – Višňová 3 : 3 (2:2)

25.10.2010 10:50

    V Dětřichově se hrál v nepříjemném, studeném větru fotbal slušné úrovně a navíc diváci viděli i půltucet gólů. Višňová, která přijela s velmi mladým mužstvem se prezentovala kvalitním výkonem a dokázala sehrát zcela vyrovnanou „partii“.

    V 5.min. se po akci Ráže prezentoval střelou nad na jaře se „trápící“ kanonýr Vágner.

    V 18. min. našel kolmicí Chmátal Lachmana a ten v souboji oči-oči nedal Zimákovi přízemní střelou šanci 1 - 0. V 30. min. utekl po chybě Kareše rychlonohý Stejskal ale zakončil mimo tyče. V 31. min. „zatočil“trestný kop Chmátal do pok. území a neobsazený Lachman pohotově zvýšil na 2 – 0. Hosté odpověděli v 34.min. rychlým kontrem Stejskala když jeho přihrávku „uklidil“ do prázdné Dobrovodský 2 - 1. V 35. min.se z odraženého míče prosadil volejem Zach a z třiceti metrů vymetl šibenici Zemanovi branky 2 - 2.

    V druhém poločase měla sice Viktorie opticky více ze hry ale do šancí je pozorná obrana soupeře nepouštěla a naopak hosté stále hrozili „smrtícími“ brejky. V 75. min. váhal s odkopem Vízner a na hranici pok. území fauloval. Trestný kop zahrál „mazácky“ Mazánek a za přihlížení Zemana trefil přesně k tyči 2-3. Minutu poté se ale prosadil Lachman, který i do třetice po přihrávce Chmátala zakončil hlavou a dovršil tak hatriku 3 - 3. Poslední šanci zvrátit výsledek pak měl hostující Jakl ale přízemní ranou těsně minul. Remíza tak byla spravedlivým výsledkem pro oba týmy.

 

Rozhodčí: Pelikán     
ž. k. 4 : 0    
č. k. 88. Netolický ml. 
50 diváků

 

Domácí: Zeman – Válek, Kareš, Netolický st., Netolický ml. – Ráž, Chmátal, Lachman, Koťátko – Matoušek (60.Vízner), Vágner

Hosté: Zimák – Bradáč, Nejedlo, Pařík (45.Šolta), Šmidrkal – Kopecký, Zach, Dobrovodský (45.Mazánek T.), Coufal (60. Jakl) – Mazánek M., Stejskal