Dětřichov – Nová Ves „B“ 5 : 2 (3:1)

08.11.2009 09:10

     Viktorie zvládla poslední souboj podzimu na výbornou a v kvalitním duelu uštědřila druhému týmu tabulky potupného „búra“.

     Domácí, kteří konečně nastoupily v kompletní sestavě svého soka přehrávali pohybem a v 5.min. zakončil únik nepřesně Netolický st. V 7.min. po faulu na Vágnera překvapil gólmana Kose z trestného kopu z dvaadvaceti metrů David Chmátal 1 - 0. V 12. min. nahrával Vágner na stejného hráče znovu ale tentokrát střílel z šesti kroků Chmátal vedle. Jediné zaváhaní obrany domácích pak v 14. min. po nešťastné teči Krejcara proměnil přesnou hlavičkou Souček 1 – 1. Viktorie ale v 22.min. opět vedla když agilní Vágner vybojoval míč a jeho přesný centr „trkl“ hlavou do branky nejstarší domácí hráč Petr Netolický st.(46let) 2 – 1. V 36. min. po akci Lachmana přihrál přesně Bernkopf znovu Netolickému st. a ten přízemní ranou zvýšil na 3 – 1.

     V druhém poločase hosté fyzicky odpadli a v 51. min. jim vstřelil čtvrtý gól Martin Vágner 4 – 1. V dalším průběhu utkání „perlil“ k údivu obou stran hl. rozhodčí a nepřesnými výroky působil pro prokřehlé diváky jako bavič. V 73. min. se podruhé prosadil Vágner 5 – 1. Závěr zápasu už domácí „vypustili“ a tak hosté snížili po akci Jánošíka a dorážce Kopice na konečných 5 – 2. V 81. min. utekl Netolický st. ale únik oči-oči zakončil do nebes. Rozhodnutý zápas pak hl.sudí z neznámých důvodů o osm minut zkrátil.

Branky: Netolický st. 2, Vágner 2, Chmátal – Souček, Kopic

Hl.rozhodčí: Kozák   

ž. k. 3 : 3          

50 diváků

 

Sestava: Zeman – Mičunovič, Krejcar, Kareš, Válek – Netolický ml., Chmátal, Lachman, Bernkopf ( 60. Mauer) – Vágner, Netolický st.,

Hosté: Kos – Martínek, Malaga, Myslivec P,Myslivec L.– Slatinka (77. Kobliha), Kopic, Fleišman, Musil – Jánošík, Souček (65.Martínek ml.)

Dětřichov – Nová Ves „B“ 5 : 2 (3:1)

Datum: 16.11.2009

Vložil: fanda

Titulek: zápas

Myslím, že jste hráli všichni na h....Takhle to chlapci nepůjde.Je potřeba disciplína a hlavně soudružnost.Výsledek je pěkný, ale kdyby byl trenér tak jste mnohem lepší.

Datum: 10.11.2009

Vložil: Pepa

Titulek: Zapas

Druha pule dobra Nety.Vecer v hospode ti to slo uz od zacatku tak to prenes i na hriste

Datum: 10.11.2009

Vložil: Marťas

Titulek: zápas

Souhlasim s Netym akorát s tim rozdílem že mě teda zápas bavil celej! :-) ... Snad budeme takhle výsledkově válet i na jaře!!!

Datum: 09.11.2009

Vložil: Netolda

Titulek: Zapas

To byl nej.zapas bavil me az druhej polocas ale 5:2 pekny vysledek.

Přidat nový příspěvek