Dětřichov – Jindřichovice 1 : 4 (1:1)

27.10.2008 19:12

 Utkání, které bylo v prvním poločase naprosto vyrovnané se v druhém dějství změnilo v hostující exhibici díky triviálním chybám jednotlivců v domácím dresu.

Hosty dirigoval v utkání výborný Bulíř (bývalý hráč Sn. LBC) a předváděl jak je fotbal „jednoduchý“ když se umí. V 3. min. utekl pohyblivý Hradec jenomže tutovku mu oči-oči zmařil gólman Ráž. V 12. min. se o možnost skórovat připravil „nezpracováním míče“ Matoušek. V 28. min. chyboval hostující brankař Hegr a Válek pohodlně skóroval do prázdné branky 1 - 0. Za hosty pak vyrovnal o minutu později rozhodčí Popelář zcela vymyšlenou penaltou, kterou následně proměnil Bulíř 1 – 1.

V druhém poločase v 47. min. zvýšil hlavičkou Hradec 1 – 2. V 52.min. „zalaškovali“ Gittler s Rážem a Přibyl jejich chybu trestal do prázdné 1 – 3. V 56. min. se prosadil Zobal a přesto, že chybělo přes půlhodinu do konce rozhodl tím celé utkání. Viktorie si tak „pronajala“ na delší čas poslední sestupovou příčku.

 Rozhodoval: Popelář         ž.k. 2 : 1

 Branky:28.Válek - 29. Bulíř, 47 Hradec, 52. Přibyl, 56. Zobal

 Zákl. sestava: Ráž – Vízner, Gittler,Prokopec, Šámal – Vnouček, Krejcar, Mičunovič, Kožarik (70.Košata) – Válek, Matoušek

 Hosté: Hegr – Zobal, Kopecký, Matoušek, Jakl – Tichý, Lopuszynsky, Buliř, Hradec – Přibyl(75. Forman), Ressler(30.Knapp)