Dětřichov – Hrádek nad Nisou „B“ 2 : 4 (1:3)

27.10.2008 19:08

 Pro nestraného diváka to byl zajímavý fotbal v kterém ovšem Viktorie díky hrubým minelám jednotlivců tahala za „kratší konec“.

            Hosté se netají přáním postoupit do I.B třídy a s velmi mladým týmem předváděli sympatický výkon plný pohybu. Viktorii dělal problémy rychlonohý Šulc a dvěma góly se nejvíce zasloužil o vítězství hostů. V 2.min. utkání odkryl celou levou stranu Tomášek a osamocený Rob trefil z deseti metrů přesně mezi nohy Chmelaře 0 –1. Viktorie v 8.min. ale vyrovnala když Vágner sklepl míč a Mičunovič krásným „angličanem“ od tyče z 22m vyrovnal 1 – 1. V 15. min. se nedohodli Gittler s Krejcarem a Šulc svůj únik proměnil 1 – 2. V 16. min. trefil hlavičkou tyč naší branky Dočekal. V 20. min. špatně vyběhl Chmelař a Šulc zvýšil na 1 – 3. V 32. min. viděl červenou kartu za řeči hrádecký Marek.

            V druhém poločase v 55. min. vyrazil gólovou střelu Farského Chmelař . O minutu později pak nedokázal zakončit zcela volný Válek. V 60. min. si pohrál s dvěma obránci Skalický ml. a dělovkou do šibenice snížil na 2 – 3. V 70. min. stejný hráč střílel znovu ale slabý pokus Jirák zlikvidoval. V 77. min. srovnal počet hráčů Válek a rovněž za řeči putoval do kabin. V 80. min. měl ideální pozici ke střele Kožarik ale zbytečně nahrával. Hosté pak v nastaveném čase po roh, kopu Farským upravili skóre na 2 – 4.

 

Rozhodoval Bláha            ž.k. 2 : 4    č.k. 1 : 1   77.min. Válek – 32.min. Marek   50diváků

 

Zákl. Sestava: Chmelař – Vízner, Gittler, Krejcar, Kožarik – Tomášek, Skalický ml., Mičunovič, Prokopec – Vágner, Válek

 

Střídání. 80. min. Krejcar nastoupil Balog

 

Hrádek n Nisou: Jirák –Zerzáň, Dočekal, Marek, Vondráček – Fujáček, Maryška, Stránský, Rob – Laluch, Šulc (70.min. Farský)