Dětřichov – Bílá 2 : 1 (1:1)

04.10.2010 01:08

     V Dětřichově se hrál fotbal velmi dobré úrovně a nebýt vynikajícího gólmana hostí Vítka mohly Viktorie v šlágru kola svého soka deklasovat „bůrem“.

    Už v 5. min. hlavičkoval Vágner po roh. kopu těsně nad břevno. V 18.min. střílel gólově Kareš a Vítek vyrážel na roh.kop. V 33. min. vyrazil Vítek na poslední chvíli centr Válka jen k Davidu Chmátalovi a jeho volej levačkou byl do opuštěné branky přesný 1-0. V 41. min. hlavičkoval zcela sám Lachman ale tutovku poslal nad branku. Hosté pak v poslední minutě poločasu předvedli Mullerem rychlý brejk, který gólově zakončil Ludvík 1-1.

    Po změně stran v 46.min. utekl Koťátko a jeho přesnou nahrávku zakončil Vágner přízemní ranou k tyči 2-1. V 57. min. šel sám na branku opět Vágner ale koncovku nezvládl. V 70.min. vybídl ke skoróvání Netolický st. Chmátala ale jeho únik oči-oči zlikvidoval skvěle Vítek. Další samostatnou akci pak v zakončení promrhal Koťátko. Neproměněné šance pak mohli Viktorii mrzet, ale vyrovnání odmítl gólman Zeman a tutovku Košumberskýmu lapil. V 77.min. se uvolnil Koťátko a po jeho střele „zvonila“tyč. V 85. min. pak po druhé žluté uviděl červenou kartu Muller. Hosté i když přispěli k solidnímu fotbalu si tak zcela po zásluze odvezli první porážku v této sezóně.

 

Rozhodčí: Kneys    

ž.k. 4 : 5              

č.k. 0 : 1   85.min. Muller

 

Domácí: Zeman – Válek, Kareš, Zimmermann, Vízner – Mičunovič 85.Ráž, Netolický st., Chmátal, Lachman 75.Netolický ml. – Vágner, Koťátko

 

Hosté: Vítek – Smydžár, Linke,Dvořák, Kratochvíl – Košumberský 85.Svátek, Imrich, Kauška, Muller – Ludvík 57.Rubáš, Zelinka 70. Škoda